Ratkaisut

LÄMPÖPUMPPU-
JÄRJESTELMIIN ERIKOISTUNUT SUUNNITTELU-TOIMISTO

Satoja suunniteltuja kiinteistökohteita – tietotaito lämpöpumppuratkaisun suunnitteluun, jokaisen asiakkaan omiin tarpeisiin.

Kokemus lämpöpumppujärjestelmistä takaa asiakkaan budjettiin sopivimman ratkaisun.

Ymmärtämys kohteen nykyisen lämmitysjärjestelmän tekniikan mahdollisuuksista ja haasteista.

Minimoi riskit Asiantuntevalla suunnittelulla

Lämpöpumppujärjestelmän suunnittelun laiminlyönti vaikuttaa järjestelmän käyttökustannuksiin koko sen elinkaaren ajan. Hyvin onnistunut toteutus tai ammattimainen huolto eivät korjaa tilannetta, jos mitoituksissa tai laitevalinnoissa on tehty virheitä. Tällaisten virheiden toteaminen jälkikäteen on haastavaa ja niiden korjaaminen kallista.

Jos epäilet kiinteistössäsi olemassa olevan lämpöpumppujärjestelmän toimivuutta saat kauttamme järjestelmän toimivuus ja käyttötalous kartoitukset sekä korjaussuunnitelmat.

Suunnittelijamme on tarpeen mukaan asiakkaan käytettävissä koko investointihankkeen ajan: suunnittelu, urakkatarjousten laadinta, urakkakilpailutus sekä toteutuksen valvonta.

Vertailukelpoisia ja yhteismitallisia urakointitarjouksia on mahdollista saada vain suunnittelun kautta.

Suunnittelu maksimoi investoidun pääoman tuoton

Elinkaaren huomioiva suunnittelu (LCC malli). Optimoidaan kustannustehokkuus järjestelmän elinkaaren aikana.

Investoidulle rahalle saadaan mahdollisimman hyvä tuotto.

Suunnittelun avulla säästetään parhaimmillaan koko järjestelmän investoinnin kustannus elinkaaren aikana verrattuna suunnittelemattomaan järjestelmään.

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous As Oy:n / kiinteistösi lämpöpumppujärjestelmän suunnittelusta, lämmitys- tai jäähdytysurakan tarjouspyyntöasiakirjoista, urakkatarjousten vertailusta tai toteutuksen valvonnasta.  

Kiitos! Viestisi on lähetetty.
Hups! Jotain meni pieleen.